• office@abcmedicalcenter.ro
  • 0241 610199

Cum sa mentii bronzul cat mai mult timp

Cum sa mentii bronzul cat mai mult timp

Pielea expusa excesiv la soare risca sa sufere arsuri. Uneori, chiar si folosirea cremei cu factor de protectie ridicat nu asigura 100% protectie impotriva arsurii. Pielea arsa de soare este rosiatica, sensibila la atingere si in timp se va exfolia. Iata ce trebuie sa faci pentru a obtine un bronz uniform si pentru a te bucura cat mai mult timp de el.

Fa un dus racoritor dupa plaja

Dusul caldut alternat cu cel rece te ajuta sa calmezi pielea iritata dupa expunerea la soare.Daca pielea a inceput deja sa se ia, folosirea unui exfoliant natural si bland ajuta  la indepartarea uniforma a stratului de celule moarte si imbunatateste microcirculatia la nivelul epidermei.

Hidrateaza-te

Hidratarea este deosebit de importanta, atat prin consumul unei cantitati optime de apa, cat si prin aplicarea de creme emoliente care sa inmoaie pielea expusa indelung la soare. Regula spune ca pentru fiecare ora de expunere la soare e bine sa consumi in plus doua pahare de apa. Aloe Vera sau cremele hidratante pe baza de Aloe Vera fac minuni in ceea ce priveste hidratarea intensiva a pielii.

Acopera-te

O data ce pielea a fost expusa la soare, acoper-o periodic pentru a-i da sansa sa se racoreasca si sa se vindece. Imbracamintea lejera, din fibre naturale precum in si bumbac nu ar trebui sa-ti lipseasca din bagajul de vacanta.

 

Leave a Reply