• office@abcmedicalcenter.ro
  • 0241 610199

Fatetele dentare VENEERS – trend sau necesitate?

Fatetele dentare VENEERS – trend sau necesitate?

Fatetele Veneers sunt foite de ceramica care se aplica pe partea exterioara a dintilor  pentru a corecta diverse probleme  precum forma, culoare, marime sau pozitie. Desi se folosesc cu precadere in segmentul de estetica dentara, fatetele Veneers au proprietati de protectie, suprafata ceramica fiind de nepatruns, sunt durabile – durata de folosire este intre 10 si 15 ani – si nu necesita interventii – precum in cazul coroanelor dentare – aplicarea acestora facandu-se cu un adeziv special, de ultima generatie.

Datorita proprietatilor ceramicii, care sunt foarte asemanatoare cu ale smaltului dintelui (transluciditate, stralucire, culoare), fatetele ceramice Veneers ofera un aspect natural exceptional.

Cand se recomanda fatetele Veneers?

  • Structura imperfecta a danturii
  • Dinti fisurati, ciobiti sau crapati
  • Coloratii inestetice ale dintilor

Iata un scurt video demonstrativ cu pasii necesari montarii fatetelor

In mod normal, procedura montarii fatetelor se face in decursul a 2 – 3 vizite in cabinet, pe parcursul a 6 – 7 saptamani.

Fatetele nu sunt greu de intretinut, insa necesita periaj zilnic si cel putin o vizita semestriala in cabinetul stomatologic. Fatetele de portelan sunt rezistente, insa trebuie evitate alimentele dure sau anumite alimente care ar putea eroda suprafata fatetei.

In clinica ABC Medical va oferim servicii de cea mai buna calitate, realizate cu tehnologii de ultima generatie. O echipa de medici specialisti va sta la dispozitie pentru a va oferi un zambet frumos si sanatos.

Aflati mai multe detalii si stabiliti o intalnire cu specialistii nostri la numerele de telefon: 0241 610199 0742 145114

Leave a Reply