• office@abcmedicalcenter.ro
  • 0241 610199

Obtine buzele perfecte cu acid hialuronic

Obtine buzele perfecte cu acid hialuronic

Dacă volumul buzelor dumneavoastră nu este cel dorit, augmentarea buzelor cu substanţe injectabile poate fi soluţia. Procedeele de mărire a buzelor ajută in evidențierea lor, estomparea denivelărilor și conturarea acestora. Augmentarea buzelor are rol in creșterea volumului si estomparea ridurilor fine.

O dată ce a fost injectat, acidul hialuronic conturează şi dă o formă uniformă ţesuturilor de la nivelul buzelor. În plus, beneficiile folosirii fillerelor cu acid hialuronic sunt multiple, pe lângă faptul că îţi oferă un contur frumos al buzelor:

control în ceea ce priveşte volumul buzei
un ritm gradual al tratamentului – aceste injectări cu acid hialuronic pentru mărirea buzelor pot fi făcute gradual, în timpul unor şedinţe diferite, până când pacienta ajunge la rezultatele dorite.
pielea se învineţeşte mai puţin: comparativ cu alte fillere dermale, există mai puţine zone umflate sau învineţite după acest tratament.
efecte de durată: acidul hialuronic este o moleculă care se resoarbe, aşadar efectele injectării în buze sunt temporare şi durează, în medie, 6-8 luni, în funcţie de tipul de acid hialuronic utilizat de medicul dermatolog.
reacţiile alergice sunt puţin probabile
timpul de recuperare este mic

Va stam la dispozitie pentru consult de specialitate si recomandarea celor mai bune proceduri in domeniu, la telefon 0734151319, de luni pana vineri in intervalul 8-20.

Leave a Reply