• office@abcmedicalcenter.ro
  • 0241 610199

Radiofrecventa-inamicul vergeturilor si centimetrilor in plus

radiofrecventa dalyance

Radiofrecventa-inamicul vergeturilor si centimetrilor in plus

Conform specialistilor, vergeturile si celulita sunt doua dintre principalele probleme cu care femeile se confrunta, indiferent de varsta si care creeaza, mai presus de disconfortul fizic, un important discomfort psihic.

RADIOFRECVENTA ajuta la cresterea fermităţii pielii, conturare facială, reducerea grăsimii, celulitei şi circumferinţei.

Ceea ce este spectaculos in tratamentul cu radiofrecventa este tonifierea conferita, care se poate observa inca de la prima sedinta, indiferent ca aplicam terapia facial sau corporal.

Cum functioneaza?

Unda de radiofrecventa produce contractia fibrelor de colagen si stimuleaza formarea de fibre noi, elastice.
La nivel corporal se manifeste printr-o profunda tonifiere, instantanee. Contureaza si redefineste liniile siluetei. Celulita dispare, aspectul de piele lasata este complet eliminate. Actioneaza asemeni unui corset care strange tesuturile musculare si grase. Vorbim de o contractie gratie careia se remodeleaza straturile de grasime din profunzime, fara a afecta in vreun fel epiderma.
Actiunea undelor de radiofrecventa continua si dupa incheierea sedintei: pacientul resimte in continuare o caldura la nivelul zonei tratate. Efectul de tonifierea continua.

Tratamentul cu radiofrecventa este recomandat pentru toate varstele, nu este invaziv si nu necesita perioada recuperatorie.

Acest tratament este solutia ideala pentru persoanele care au piele lasata sau flasca, radiofrecventa fiind recomandata ca o alternativa la operatiile chirurgicale. Colaceii din talie se micsoreaza vizibil inca de la prima sedinta, iar pielea capata un aspect intinerit.

Radiofrecventa asigura rezultate inca de la prima sedinta. Se va observa o schimbare imediata a aspectului de coaja de portocala, iar pielea va deveni mai ferma.

Beneficii

– lifting facial prin formare de colagen
– netezire riduri faciale şi contur facial
– reduce bărbia “dublă”
– redă şi îmbunătăţeşte fermitatea pielii
– reduce circumferinţa abdomenului
– reduce circumferinţa coapselor

Contraindicatii

– sarcina si alaptare
– herpes
– persoane purtatoare de pace-maker
– persoane purtatoare de proteze metalice
– rani pe zona de aplicare a tratamentului

New You Medical Beauty Concept by Dr. Oprea & Lifestyle MED  va ofera pachete complete de remodelare corporala la cele mai avantajoase preturi.
Pentru informatii suplimentare si programari va rugam apelati telefon 0734 151319 de luni pana vineri in tervalul 8-20.

Fii cea mai frumoasa versiune a ta!

 

Leave a Reply