• office@abcmedicalcenter.ro
  • 0241 610199
administrare      -

Medicina interna

Echipa medicală

Medic primar medicină internă 

Medic primar medicină internă

Lista preţuri

Consultaţie – 100 lei
Preţurile afişate pe site  au caracter informativ şi pot suferi modificări ulterioare. Pentru lista completă a serviciilor medicale şi preţurilor aferente, vă rugăm apelaţi tel. 0241 610199 0742 145114

    Medicina internă este specialitatea care se ocupă cu diagnosticul, tratamentul și prevenirea bolilor care afectează unul sau mai multe organe interne.

    Medicina internă se ocupă de afecțiunile organelor interne (inimă, plămâni, ficat, tub digestiv, splină, sânge, rinichi, metabolism, articulații, schelet osos) aceasta privește organismul ca un tot unitar și totodată se ocupă de diagnosticarea precum și de tratamentul majorității bolilor de care suferă pacienții.

    Majoritatea pacienților suferă de mai multe afecțiuni ceea ce duc la necesitatea tratamentelor multiple.

   Prin consultul oferit de către medicul internist , pacientul evită excesul de consulturi medicale care pot să nu fie necesare.

    Medicul internist este cel care analizează aceste situații, monitorizează pacientul și decide care afecțiune necesită și un consult sau un tratament supra specializat. De asemenea medicul internist coordonează schemele terapeutice pentru a nu apărea suprapuneri de medicație sau reacții adverse ale medicamentelor.

    Medicul internist vizează soluții de diagnosticare precum și de medicatie pentru nevoile pacientilor.