• office@abcmedicalcenter.ro
  • 0241 610199
administrare      -

Neurologie

Echipa medicală

Medic specialist neurolog

Servicii medicale

Consultație 
EEG 
Spirometrie 

Lista standard de preţuri →

Preţurile afişate pe site pentru serviciile medicale nedecontate au caracter informativ şi pot suferi modificări ulterioare. Pentru lista completă a serviciilor medicale şi preţurilor aferente, vă rugăm apelaţi tel. 0241 610199 0742 145114

SPECIALITATE ÎN CONTRACT CU CASA DE ASIGURĂRI (C.N.A.S.)/ÎN BAZA BILETULUI DE TRIMITERE

    Neurologia este specialitatea medicala care se ocupa cu diagnosticarea si tratamentul afectiunilor sistemului nervos (encefal, maduva spinarii, nervi periferici).

    Examenul neurologic include diverse probe: de pareză, de sensibilitate (tactilă superficială și profundă, termică și dureroasă), de coordonare, examenul limbajului și al memoriei, statusul mental și reflexele. Cu ajutorul acestei examinări, medicul neurolog își poata da seama dacă un pacient are un deficit motor sau de sensibilitate, tulburare de vedere, de limbaj sau de memorie. Totodată, acest tip de examinare ajută la localizarea – uneori destul de precisă – a unei leziuni.
    În funcție de problema neurologică, tratamentul poate include trimiterea pacientului către un fizioterapeut, prescrierea de medicamente sau recomandarea unei proceduri chirurgicale.