• office@abcmedicalcenter.ro
  • 0241 610199
administrare      -

Oftalmologie

Echipa medicală

Medic specialist oftalmolog

Lista de preţuri

Consultatie 
Consultatie cu picaturi 
Alte investigatii camp vizual 
Preţurile afişate pe site pentru serviciile medicale nedecontate au caracter informativ şi pot suferi modificări ulterioare. Pentru lista completă a serviciilor medicale şi preţurilor aferente, vă rugăm apelaţi tel. 0241 610199 0742 145114

SPECIALITATE ÎN CONTRACT CU CASA DE ASIGURĂRI (C.N.A.S.)/ÎN BAZA BILETULUI DE TRIMITERE

    Oftalmologia este o ramură a medicinei care se ocupă cu tratarea bolilor organului vederii, ceea ce include ochiul și structurile din jurul ochiului, cum ar fi pleoapele și sistemul lacrimar.

    Examinarea oftalmologică periodică și completă este parte a îngrijirii de rutină în cadrul medicinei primare, deoarece multe boli oculare sunt silențioase sau asimptomatice. În cadrul examinării oftalmologice pot fi detectate boli cu potențial de orbire, manifestări oculare ale unor boli sistemice, patologie tumorală sau anomalii cerebrale.

    Evaluarea oftalmologică completă constă în examinarea externă a globului ocular, testarea acuității vizuale, a funcției pupilare, a motilității oculare, a câmpului vizual, a presiunii intraoculare și examinarea structurilor oculare prin pupila dilatată (fundul de ochi).

In baza biletului de trimitere beneficiaţi GRATUIT de:

    √  Consult de Specialitate

    √  Refractometrie

    √  Tomometrie

    √  Biomicroscopie

    Singura modalitate corectă de a aprecia calitatea vederii și starea de sănătate a ochiului este examinarea oftalmologică.

Ofera-i importanta vederii si nu o lasa afectata!