• office@abcmedicalcenter.ro
  • 0241 610199

Pediatrie

SPECIALITATE ÎN CONTRACT CU CASA DE ASIGURĂRI (C.N.A.S.)/ÎN BAZA BILETULUI DE TRIMITERE

    Pediatria este o specialitate medicală care se ocupă cu studiul și tratarea bolilor întâlnite la copii. Tratamentul acestor boli este diferit față de cel al adulților. Specialiști sunt medicii pediatri.

    Intr-un mediu in care micutii nostri sunt expusi unui risc crescut de a contacta diverse afectiuni, restabilirea echilibrului sanatatii devine o provocare pentru orice profesionist din acest domeniu extrem de complex.

    Am ales sa oferim servicii integrate de pediatrie tocmai pentru a veni in intampinarea nevoilor Dumneavoastra. Un act medical complet, desfasurat intr-un mediu profesionist, relaxat, placut va readuce zambetul pe chipurile micutilor pacienti.

    Departametul de  Pediatrie ofera servicii complexe, monitorizarea dezvoltării psihosomatice a copilului , consiliere nutriţională, consiliere de diversificare, servicii clinice complementare cu aparatură de ultimă generaţie. De asemenea puteţi efectua o gamă extrem de largă de analize, având posibilitatea să alegeţi între 3 laboratoare cu o vastă experienţă din Constanţa.

    Vă punem la dispoziţie posibilitatea de a efectua tratamente intravenoase, intramusculare, dar şi prin nebulizare (aerosoli). La nevoie, în staţionarul nostru de zi, oxigenoterapia este disponibilă pentru cazurile cu afecţiuni respiratorii nevoie.

    Servicii medicale de pediatrie:

        √  Consultatii de pediatrie

        √  Consiliere nutritionala pediatrica

        √  Consultatii de chirurgie pediatrica

        √  Explorari functionale

        √  Analize de laborator

        √  Tratamente

        √  Vaccinari

        √  Avize medicale