• office@abcmedicalcenter.ro
  • 0241 610199
administrare      -

Pediatrie

Echipa medicală

dr. Barbu pediatrie

Medic primar pediatrie

Medic specialist pediatrie

Medic specialist pediatrie

Medic specialist pediatrie

Servicii

Consultație 

Control 

Test rapid glicemie 

Vaccinare  

Injecție intramusculară 

Injecție intravenoasă

Injecție subcutanată 

Injecție intradermică 

Montare branulă 

Perfuzie 

Taxă recoltare copii 

Lista standard de preţuri →

Preţurile afişate pe site pentru serviciile medicale nedecontate au caracter informativ şi pot suferi modificări ulterioare. Pentru lista completă a serviciilor medicale şi preţurilor aferente, vă rugăm apelaţi tel. 0241 610199 0742 145114

SPECIALITATE ÎN CONTRACT CU CASA DE ASIGURĂRI (C.N.A.S.)/ÎN BAZA BILETULUI DE TRIMITERE

    Pediatria este o specialitate medicală care se ocupă cu studiul și tratarea bolilor întâlnite la copii. Tratamentul acestor boli este diferit față de cel al adulților. Specialiști sunt medicii pediatri.

    Intr-un mediu in care micutii nostri sunt expusi unui risc crescut de a contacta diverse afectiuni, restabilirea echilibrului sanatatii devine o provocare pentru orice profesionist din acest domeniu extrem de complex.

    Am ales sa oferim servicii integrate de pediatrie tocmai pentru a veni in intampinarea nevoilor Dumneavoastra. Un act medical complet, desfasurat intr-un mediu profesionist, relaxat, placut va readuce zambetul pe chipurile micutilor pacienti.

    Departametul de  Pediatrie ofera servicii complexe, monitorizarea dezvoltării psihosomatice a copilului , consiliere nutriţională, consiliere de diversificare, servicii clinice complementare cu aparatură de ultimă generaţie. De asemenea puteţi efectua o gamă extrem de largă de analize, având posibilitatea să alegeţi între 3 laboratoare cu o vastă experienţă din Constanţa.

    Vă punem la dispoziţie posibilitatea de a efectua tratamente intravenoase, intramusculare, dar şi prin nebulizare (aerosoli). La nevoie, în staţionarul nostru de zi, oxigenoterapia este disponibilă pentru cazurile cu afecţiuni respiratorii nevoie.

    Servicii medicale de pediatrie:

        √  Consultatii de pediatrie

        √  Consiliere nutritionala pediatrica

        √  Consultatii de chirurgie pediatrica

        √  Explorari functionale

        √  Analize de laborator

        √  Tratamente

        √  Vaccinari

        √  Avize medicale