ABC Medical Center - Semne adesea ignorate ale bolilor de inima

abc medical center -
articole medicale

Semne adesea ignorate ale bolilor de inima
Semne adesea ignorate ale bolilor de inima

V-ati gandit vreodata ca o banala durere de stomac, senzatie de greata si indigestie sau tusea la efort si transpiratia sunt semne care pot indica debutul unui infarct?
Simptomele de indigestie sunt asociate deseori cu o masa copioasa, oboseala este pusa pe seama stresului si suprasolicitarii la locul de munca, iar respiratia ingreunata la efort este pentru multi dintre noi o urmare fireasca a fumatului. De asemenea, tusea si transpiratia pot fi asociate cu o simpla raceala.

Conform statisticilor, o treime din cei ce sufera un infarct nu au simptome clare ale debutului acestuia, uneori neexistand durere. In astfel de cazuri, infarctul este descoperit la controalele de rutina.

Numărul total al persoanelor care mor din cauza bolilor de inimă în România ajunge la 150.000 pe an, adică peste jumătate din numărul total de decese care se înregistrează an de an în ţara noastră, conform datelor oficiale.
Specialistii ne spun ca jumătate ar putea fi prevenite extrem de simplu: prin începerea unui program de mişcare de intensitate medie, prin renunţarea totală la fumat şi prin evitarea fumatului pasiv şi prin reglarea alimentaţiei.

De asemenea, controlul periodic la medicul specialist, mai ales dupa varsta de 40 de ani, este recomandat pentru monitorizarea sanatatii inimii si prevenirea aparitiei complicatiilor.

ABC Medical Center va ofera un pachet complet de servicii medicale pentru specialitatea cardiologie, la un pret accesibil, ce cuprinde:
- consult de specialitate la dl. Dr. Yucel Cihan Emre, medic specialist cardiologie
- ecografie cord
- EKG + interpretare rezultate

Pentru informatii suplimentare si programari, va rugam sa apelati ☎0241 610199 / ☎0742 145114.

Pretuiti sanatatea!

Aveti nevoie de un doctor ?
Programati-va acum !
Ne puteti contacta direct prin telefon
Program
Luni - Vineri 0800 - 2000, Sambata 0900 - 1300
Nume pacient
Telefon
Specialitate medicala
Serviciul medical

cele mai bune servicii medicale

Doar cu ABC Medical Center ai parte de servicii profesionale si atentie absoluta